APK Keurstation

U kunt bij ons terecht voor uw APK van alle personen- en lichte bestelauto's met Benzine of Diesel.

Van Maandag t/m Vrijdag van 9:00 tot 16.00

Prijzen:
  Benzine modellen       
34,50 (inclusief viergasmeting)
Diesel modellen       
44,50 (inclusief roetmeting)

Wij hanteren een heldere en eerlijke APK keuring. Als er aan Uw voertuig iets mankeert dan maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Indien u dat wenst neemt de keurmeester na de keuring de gebreken bij de auto met u door. Eventuele overige gebreken die niet voor de keuring noodzakelijk zijn worden apart voor u genoteerd. U kunt dan op een later moment besluiten dit alsnog te laten repareren.
!!! HERKEURING IS GRATIS, OOK BIJ REPARATIE ELDERS !!!

Iedere auto die drie jaar of ouder is, moet jaarlijks een APK keuring ondergaan. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter verhoging van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Personen- en bedrijfsauto´s tot 3.500 kg moeten jaarlijks bij een door de RDW-erkend autobedrijf voor de keuring worden aangeboden. U kunt ze herkennen aan het APK-vignet op de gevel.


De A.P.K. is een MOMENTOPNAME en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden, en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Laat uw auto daarom minimaal een keer per jaar controleren.


Tevens kunt u ook bij ons terecht voor een AANKOOPKEURING: De auto die u op het oog heeft om eventueel aan te schaffen kunt u door ons onafhankelijk laten nakijken op eventueel verborgen gebreken en andere belangrijke zaken.


Klaar terwijl u wacht...
Voor kleine reparaties zoals het vervangen van een lampje? Daar doen wij niet moeilijk over... U een kopje koffie, Wij repareren de auto.
5 Sterren Service
Wij staan alleen achter kwaliteits werk, en leveren daarom altijd een 5 sterren service. Of u hier nu de eerste keer komt, of een vaste klant bent, dat maakt voor ons geen verschil.
Kwaliteits gericht
Wij maken alleen maar gebruik van kwaliteits materialen en onderdelen. Ook ons personeel is service en kwaliteits gericht.